Prvi online centar zdrave prehrane / info@e-hrana.com
Revolution Slider Error: Slider with alias programi mrsavljenja not found.

Maybe you mean: 'Landing-page-01' or 'jelovnici' or 'web shop' or 'slider blog' or 'mail suradnja' or 'slider6' or 'post-slider' or 'slider8' or 'jelovnici-za-bebe' or 'slider10' or 'proba'
Programi mršavljenja

Naše usluge vezane uz mršavljenje

Nudimo vam više različitih mogućnosti mršavljenja prema našim preciznim uputama:

  • Jelovnik 7 dana
  • Jelovnik 14 dana
  • Jelovnik 21 dan
  • Premium Plan
  • OnLine Ordinacija Uspješnog Mršavljenja
Jelovnik 7 dana

Jelovnik za 7 dana, gotovo je rješenje koje možete kupiti na web shopu i početi koristiti odmah! Nisu potrebna nikakva predznanja o pravilnom načinu prehrane, jer jelovnik sadrži kalorijski i nutritivno uravnotežene obroke namijenjene vašem dobu i spolu – sve što vam je potrebno za zdravo i uspješno mršavljenje.  Uz ovaj Jelovnik dobivate i potrebne recepte za brzu i jednostavnu pripremu ukusnih obroka.

Saznajte više

Jelovnik 14 dana

Jelovnik za 14 dana izrađujemo posebno za svakog klijenta, jer svatko je drugačiji! Na temelju vaših osnovnih podataka  izrađujemo vaš metabolički profil koji je osnova za izradu svakog jelovnika. Obroci od kojih se jelovnik sastoji pomno su izabrani kako bi zadovoljili sve vaše  energetske i nutritivne potrebe  te se baziraju se na odabiru cjelovitih izvora namirnica – jer vaše zdravlje nam je najvažnije! Uz Jelovnik za 14 dana dobivate uz recepte i smjernice za zdravu prehranu, instant shopping listu i Plan Suplementacije za brže rezultate.

Saznajte više

Jelovnik 21 dan

Jelovnik za 21 dan je u potpunosti prilagođen vašim osobnim potrebama. Uključuje inicijalne konzultacije s nutricionistom u trajanju od 60 minuta.  Imate priliku razgovarati sa stručnjakomkoji će odgovoriti na sva vaša pitannja, te će na temelju informacija koje od vas dobije, izraditi  jelovnik u potpunosti prilagođen vama.  Uz Jelovnik za 21 dan dobivate i receptesmjernice za zdravu prehranuinstant shopping listu i Plan Suplementacije za brže rezultate.

Saznajte više

Premium Plan

Premium Plan Mršavljenje usluga koja je potpuno prilagođena potrebama vašeg organizma i stilu života. Uzima u obzir trenutno stanje vašeg organizma, prema kojem se izrađuje vaš metabolički profil – on je polazišna točka prema kojoj prehranu prilagođavamo vama. Premium Plan Prehrane Mršavljenje sadrži: podjelu namirnica po kategorijama, listu namirnica iz svake kategorije, broj porcija koje treba konzumirati svakog dana  i raspodjelu porcija po obrocima. Sastavni dio Premium Plana Prehrane je i Plan Suplementacije, koji je prilagođen vašim potrebama i usklađen s vašom novom prehranom.

Saznajte više

OnLine Ordinacija

OnLine Ordinacija Mršavljenja omogućava  jednostavniji, brži i lakši put do realizacije gubitka kilograma. Kroz 4 seta online konzultacija, koliko ih sadrži jedan ciklus, provest ćemo vas kroz osnove zdravog načina prehrane koji daje rezultate! Odabirom OnLine Ordinacije Mršavljenja na poklon dobivate Jelovnik za 7 dana, u vrijednosti od 300, 00 kn, potpuno besplatno. Uz OnLine Ordinaciju mršavite uspješno i uz pomoć stručnjaka, a da pri tom ne morate napustiti svoju fotelju.

Saznajte više

                                  Okrenite prehranu u svoju korist!

 

Back to Top

Zakažite termin!

Vaša Email adresa *

Odaberite vrstu usluge *

Napomena

captcha