Prvi online centar zdrave prehrane / info@e-hrana.com

F.A.Q..

Često postavljana pitanja...

eHrana / Pages / F.A.Q.

Imate pitanja? Mi imamo odgovore!

Iako pojam zdrave prehrane obuhvaća širok spektar pitanja, odgovora i nedoumica, navest ćemo ona pitanja s kojima se vrlo često susrećemo. No jedno je sigurno i to odgovorno tvrdimo zdrava prehrana nije teška, nemoguća ili strahovito neukusna ili preskupa, ona se sastoji samo od nizma pametnih izbora te dosljednog ponavljanja određenih zakonitosti!

Što je balansirana prehrana i čemu služi?

Balansirana prehrana je zdrav način prehrane, koji podrazumijeva unos svih hranjivih tvari neophodnih za optimalno funkcioniranje organizma na dnevnoj bazi. Svrha balansirane, odnosno zdrave prehrane, jest omogućiti svom tijelu normalno funkcioniranje i dovođenje u stanje ravnoteže, koji kao krajnji rezultat daju zdravlje, vitalnost, visoke mentalne performanse i dobro raspoloženje.

Koliko traje ovakav način prehrane i jesu li ovo kratkotrajna rješenja?

Ovisno o vašim ciljevima, potrebama ili željama i naravno stanju Vašeg organizma, bit će potrebno određeno vrijeme da se “uskladite” sa svojim organizmom, regulirate rad probavnog sustava i optimizirate metabolizam u cjelini. Ne, ovo nisu kratkotrajna rješenja, ovo je način života!

Mogu li smršaviti koristeći ovakav način prehrane?

Naravno, jer olakšavate svom tijelu procese prerade, iskorištenja i eliminacije hrane, ubrzavate mu metabolizam i igrate po njegovim pravilima. Tijelo će to znati prepoznati!

Mogu li ovakvom prehranom prevenirati bolesti ili čak oporaviti tijelo od bolesti?

Uvijek je bolje spriječiti nego liječiti, tako da je ovo područje na kojem najviše možete učiniti za sebe. Na vrijeme prepoznajte vlastite greške, koje vas nakon dugog niza godina mogu dovesti u stanje bolesti i korigirajte ih kao ulog u vlastitu budućnost. Veliki dio današnjih bolesti i poremećaja nažalost vuče posljedice iz loše i nepravilne prehrane, a tijelo ne traje vječno! Uz nadzor liječnika i terapiju koju Vam je prepisao, ispravnim izborom hrane definitivno pomažete sebi i svom organizmu da lakše prebrodi bolesti i omogući brži oporavak.

Zašto individualni pristup klijentu?

Iako za većinu nas vrijede ista osnovna pravila, ipak se međusobno razlikujemo i imamo različite potrebe. Jedini ispravan pristup jest individualni pristup, jer samo tako možete sigurno doći do cilja!

Nemam vremena za razmišljanje o prehrani!

Sve je stvar navike i odluke. Ako želite postići određeni rezultat, morate uvesti promjene i postupno ih provoditi korak po korak. Uvjereni smo da bi apsolutno svatko učinio nešto dobro za sebe, kada bi bio svijestan drastičnog utjecaja hrane na kvalitetu života! ps: sve se može kad se hoće i kada vam ima tko objasniti i pogurnuti vas kada zapnete!!!

Nemam vremena za osobni dolazak k vama i daleko živim!

To više ne predstavlja problem, jer ćemo se prilagoditi vašem slobodnom vremenu i putem interneta (skype, google talk…) ili telefona pokušati riješiti vaše probleme!

Kako započeti suradnju s nama??

Jednostavno, prijavite se putem našeg kratkog formulara za uslugu koju želite, a mi ćemo odraditi sve ostalo. Ukoliko niste sigurni koja usluga vam treba ili vam nešto nije jasno slobodno nam se obratite na brojeve telefona 095 896 2498 i 098 60 30 50 ili na mail adresu info@e-hrana.com!

Koja je razlika između pojedinačnih usluga i paketa usluga?

Klijenti vrlo često nisu sigurni koja im usluga točno treba stoga smo radi lakšeg snalaženja i povoljnijih cijena neke srodne usluge ciljano objedinili u pakete koji klijentima najčešće trebaju!

Koja je razlika između Plana Prehrane i Jelovnika?

Plan Prehrane je skup svih potrebnih smjernica i pravila za stvaranje vlastite prehrane (obroka i čitavih jelovnika). On je dugoročno rješenje koje vam daje smostalnost i slobodu u kreiranju vlastite prehrane, dok su Jelovnici unaprijed definirana, brza rješenja koja traju ovisno o vremenskom periodu koji izaberete!

Koja je razlika između inicijalnih konzultacija i konzultacija praćenja stanja?

Incijalne konzultacije su prve konzultacije na kojima prikupljamo osnovne informacije o vašim prehrambenim navikama kako bismo našu uslugu u potpunosti prilagodili vašim potrebama i željama. Konzultacije praćenja stanja se održavaju svaka 4 tjedna od početka naše suradnje. Njihova uloga je dodatna prilagodba vašim potrebama u svrhu postizanja napretka ka vašim ciljevima. Broj konzultacija praćenja stanja određuje se ovisno o cilju koji želite postići.

Čemu služe korporativne usluge?

Korporativne usluge se odnose na tvrtke, škole i restorane, a služe za podizanje kvalitete života putem prehrane, što se može postići edukacijom (predavanjima i radionicama) te izradom jelovnika za kantine ili restorane.

Još jedno pitanje?

Imate još pitanja? Slobodno nam se obratite, tu smo zbog vas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i razriješiti sve vaše nedoumice!

Back to Top

Zakažite termin!

Vaša Email adresa *

Odaberite vrstu usluge *

Napomena

captcha