Prvi online centar zdrave prehrane / info@e-hrana.com

Tko smo?

Profesionalci smo u području nutricionizma i dijetetike te smo kao diplomirani inženjeri prehrambene tehnologije i nutricionizma u svijet hrane i prehrane ušli kroz rad na sebi još za vrijeme studija na Prehrambeno-Biotehnološkom fakultetu u Zagrebu, što smo nastavili kroz individualni i grupni rad s klijentima različitih dobnih skupina. S radom smo počeli sredinom 2010. godine kad smo  sva do tad sakupljena znanja zaokružiti u jednu cjelinu i u potpunosti se posvetiti ljudskoj prehrani u svrhu podizanja kvalitete života.

Svoj uspjeh baziramo na činjenici da je prehrana jedina stvar koju u životu zaista možete staviti pod kontrolu. Stoga ako prehranu fino prilagodite pojedincu, rezultati definitivno neće izostati. 

U čemu smo najbolji

Regulacija tjelesne težine
Oporavak organizma od bolesti
Dječja prehrana

Naš tim

U našem pristupu kombiniramo profesionalnost zajedno sa najnovijim znanstvenim dostignućima iz polja znanosti o hrani i prehrani pretočenu u jednostavnost komunikacije i razumijevanja s klijentom. Budući da je  prehrana nešto izrazito osobno i intimno, svakom svom klijentu pristupamo s pažnjom te gradimo odnos na povjerenju i postepeno ga učimo kako da ispravi svoje greške i stekne nove zdrave navike, u svrhu postizanja vlastitih ciljeva te povećanja kvalitete života!

Naš cilj jest omogućiti svakome, bez obzira na to gdje se nalazi stručan, brz i profesionalan savjet o prehrani!

 

Back to Top

Zakažite termin!

Vaša Email adresa *

Odaberite vrstu usluge *

Napomena

captcha